Over ThaiNL

Grand Palace BangkokThaiNL is de website die is gericht op Nederlanders die een bepaalde relatie hebben met Thailand. Dit kan zijn doordat de partner van Thaise afkomst is, vakantie of door andere privé of zakelijke omstandigheden.

We weten allemaal dat Thailand een mooi land is met veel bezienswaardigheden. Echter er zijn toch wel grote verschillen tussen Nederland en Thailand. Dit kan zijn tussen de culturen van beide landen maar ook de wijze waarop bijvoorbeeld officiële instanties moeten worden benadert.

Deze site probeert een platform te zijn waarbij informatie en/of advies over uiteenlopende onderwerpen kan worden verkregen o.a. in het Thailand forum. Dit kan zijn van tips voor een vakantie of verblijf in Thailand, hoe een visum of verblijfsvergunning te regelen, wonen en leven in Thailand, activiteiten voor de Thaise gemeenschap in Nederland, Nederlandse les in Thailand etc.

 

De site is onderverdeeld in 3 groepen:

 • Links naar websites
  Op deze pagina staan diverse doorverwijzingen naar andere websites zoals de Nederlandse ambassade in Bangkok, Thais consulaat in Amsterdam e.d.

   

 • Blogs
  Dit zijn diverse artikelen of verhalen.

   

 • Forums
  Het forum bevat een groot aantal onderwerpen waarbij informatie of ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Er zijn diverse fora's met daarin onderwerpen (topics).

   

Het is mogelijk om te reageren op artikelen in een blog, forum of nieuwsflits.

 

Suggesties of opmerkingen zijn altijd welkom en kunnen in het forum ThaiNL website (algemeen) onder topic suggesties/opmerkingen worden geplaatst of stuur een bericht via 'Contact'.

 

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.