Top bestemmingen Thailand

ancient city ThailandVoor degene die nog niet in Thailand zijn geweest, maar ook voor terugkerende bezoekers aan Thailand doen we op deze pagina wat suggesties voor leuke bestemmingen in Thailand. Het is een kleine greep uit wat mogelijkheden die zijn gecombineerd in groepen.

Rechts van deze pagina zijn de diverse groepen met suggesties voor bestemmingen te vinden. Er is per bestemming achtergrond informatie toegevoegd.

Hier zijn diverse suggesties te vinden die voor het gehele gezin leuk en interessant kan zijn met show en informatie over de cultuur van Thailand

Door heel Thailand heen zijn relatief veel natuurparken te vinden. Voor wie graag de natuur van Thailand wil zien is een bezoek aan een nationaal park zeer aan te raden. Hier is een beknopt overzicht van de meest populaire parken.

maya beach koh phi phi thailandThailand ligt voor een groot gedeelte aan de Golf van Thailand en een gedeelte aan de Andaman Zee. Wie graag eens lekker aan het strand wil liggen hebben we hier wat suggesties gegeven van locaties. Uiteraard zijn er meer plaatsen waar het goed vertoeven is vandaar de vraagstelling.

Het forum heeft ook een topic over ‘Vakantie in Thailand’ met algemene informatie tijdens een bezoek en interessante locaties die de moeite waard zijn.

Algemene achtergrond informatie is te vinden onder ‘Informatie Thailand’. De onderwerpen zijn geschiedenis, bevolking, religie, leefwijze, de Thaise keuken en taal.
 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.