Wat zijn de mooiste stranden van Thailand

Wie houdt van een heerlijke strandvakantie kan in Thailand goed terecht. Langs de kustlijn van de Golf van Thailand en Andaman zee zijn diverse eilanden die witte stranden, helder zeewater en door de ligging in een baai een adembenemend uitzicht bieden. Er is een brede variatie mogelijk van de drukte in Patong op Phuket of Full Moon Party op Koh Phanang tot rustige strandvakanties in schitterende baaien. Hieronder is een opsomming gegeven van enkele locaties die zeker de moeite waard zijn om nader te bekijken.

Voor meer informatie klik op de link of afbeelding

koh phuket thailand

De eenvoud en de brede strook wit zand maken dit strand tot een topper.

koh lanta thailand

Dit is Thailand in een notendop. Replica’s van de beroemdste bezienswaardigheden in een openluchtmuseum. Sommige zijn op ware grootte en andere op schaal.

maya beach koh phi phi thailand

DDe vele dagjesmensen leiden af van de grote schoonheid, omlijst door kalsteenkliffen. Hier de film 'The Beach' opgenomen.

koh phanang thailand

Ko Phanang heeft mooie stranden en is bekent om de Full Moon Party. Het strand Hat Kuat is een heerlijk rustig strand waar menig bezoeker graag terug komt.

koh samet thailand

Ten zuidoosten van Bangkok op ongeveer 200 km afstand ligt het eiland Koh Samet. Er zijn diverse stranden waarbij Ao Hin Khok één van de minder drukke locaties is.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.