Toeristenvisum voor Nederland of Belgie

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
afbeelding van Algemeen
Algemeen
Offline
Lid geworden op: 3 aug. 2012
Toeristenvisum voor Nederland of Belgie

Indien u uw Thaise partner voor vakantie naar Nederland of Belgie wilt halen, voor niet langer dan 90 dagen dan heeft uw Thaise partner een zogeheten toeristenvisum nodig(schengen visa).

Om in aanmerking te komen voor een visum dient uw Thaise partner alle benodigde documenten aan de ambassade van Nederland of Belgie te overleggen, en wordt uw Thaise partner aan een uitgebreid interview onderworpen. Alleen indien alle benodigde documenten correct en compleet zijn dan wordt de aanvraag in behandeling genomen, er wordt in geen enkel geval assistentie verleent bij het niet compleet zijn van de documenten, en de aanvraag wordt dan ook niet inbehandeling genomen.

Het is de aanvrager vaak niet duidelijk wat voor documenten er precies nodig zijn, en de ambassade kan ten alle tijden aanvullende documentering vragen, het is dan ook vooral voor een Thaise onderdaan niet gemakkelijk deze aanvraag correct in te dienen.

Informatie hierover van de Nederlandse ambassade in Bangkok is te vinden via deze link: Applying for a Schengen visa

aad van der heijden (niet gecontroleerd)
eigenlijk super bizar,alles

eigenlijk super bizar,alles loopt hier maar zo binnen en iemand die opgevangen wordt en sowieso weer terug gaat kan bijna niet binnen komen...typisch nederlands

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.