Forums

  Forum Onderwerpen Berichten Laatste bericht
Geen nieuwe
Hier is informatie te vinden over onderwerpen die niet passen bij de overige hoofdgroepen. Als van een bepaald aantal onderwerpen de strekking gelijk is zal er een aparte info-groep worden aangemaakt.
15
25 Vacatures Thaise...
door Saskia gaddum (niet gecontroleerd)
20 aug. 2016
Geen nieuwe
Woon je in Thailand of ben je voornemens daar naar toe te verhuizen dan kan je hier ervaringen uitwisselen of tips geven.
2
3 Wat bij verblijf...
door KhunFlip (niet gecontroleerd)
18 nov. 2017
Geen nieuwe
Heb je leuke tips, bezienswaardigheden die je niet mag missen of reiservaringen over Thailand dan kunnen die hier worden geplaatst en delen met anderen.
19
24 Wat zijn is de...
door wimpie (niet gecontroleerd)
15 jun. 2015
Geen nieuwe
Om een relatie (vriend, vriendin, familie etc.) uit Thailand voor een tijdelijk verblijf (vakantie) naar Nederland te laten komen is een visum nodig. Vaak is het niet duidelijk wat de juiste handelingen zijn om een visum te regelen. Vragen, ervaringen of problemen bij de visum aanvraag kunnen hier worden geplaatst.
1
2 Toeristenvisum...
door aad van der heijden (niet gecontroleerd)
12 nov. 2021
Geen nieuwe
Dit onderwerp is gericht op het regelen van een verblijfsvergunning of MVV. De afgelopen jaren zijn de regels tot het verkrijgen van een verblijfsvergunning flink aangepast. Als ook de kosten. Een belangrijk punt is dat er al een examen/test gedaan moet worden voordat de verblijfsvergunning wordt afgegeven. Plaats in deze rubriek je ervaringen, tips of opmerkingen over de aanvraag procedure.
3
4 Heeft overlijden...
door Jan Hiemstra
25 jun. 2012
Geen nieuwe
De inburgeringscursus is een onderdeel van het integratieproces dat verplicht is. Naast behoorlijke kosten is ook best wel zwaar om deze cursus met succes af te ronden. In deze rubriek is hierover informatie te vinden en kan je ook je eigen ervaringen delen.
2
2 Nederlands leren...
door Jan Hiemstra
17 jun. 2012
Geen nieuwe
นี้เป็นฟอรั่มทั่วไปในภาษาไทย คุณสามารถแบ่งปันประสบการณ์ของคุณกับสมาชิกคนอื่น ๆ
1
1 ขอเชิญร่วมทำบุญตั...
door Algemeen
16 dec. 2013
Geen nieuwe
Hier zijn onderwerpen te vinden die gaan over de mogelijkheden en werkwijze van de site. Vragen over de website maar ook suggesties kunnen hier worden geplaatst. Voordat je een nieuw onderwerp (topic) start even controleren of misschien al informatie aanwezig is. Dit kan b.v. met een zoek opdracht.
2
2 Een Blog of Forum...
door Algemeen
28 jan. 2013
Nieuwe berichten
Geen nieuwe berichten
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.