OP ZOEK: Thais/Nederlands sprekend persoon in Nederland

1 bericht / 0 nieuw
Davey van Hagen
Offline
Lid geworden op: 22 jan. 2016
OP ZOEK: Thais/Nederlands sprekend persoon in Nederland

Beste mede ThaiNL-lezers,

Op dit moment zijn wij met ons bedrijf bezig met het opzetten van een onderneming in de autobranche. Wij willen ons met deze onderneming o.a. gaan vestigen in Thailand. Zelf heb ik veel affiniteit met het land en ik ben er dan ook meerdere malen geweest. Helaas ontbreekt het mij aan de kennis van de taal.

Om onze plannen verder uit te kunnen voeren zijn wij op zoek naar een Thais (in woord en geschrift) en Nederlands sprekend persoon, woonachtig in Nederland die met een frisse blik naar ons ondernemingsplan zou willen kijken en ons eventueel kan ondersteunen bij de uitvoer en aanpak van onze plannen. (Engels spreken is een pré)

Wanneer er vanuit beide partijen getoonde interesse is, zou het gewenst zijn dat u (of het persoon dat u kent) op zijn minst één dag in de week beschikbaar bent. Het zou prettig zijn als u kennis heeft van de Thaise markt en als u een aantal jaren in Thailand gewoond heeft of afkomstig bent uit Thailand.

Bent u of kent u het geschikte persoon? Laat het ons weten. U kunt ons mailen op davey@mbmo.eu om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan natuurlijk altijd open voor andere tips m.b.t. zaken doen in Thailand.

Groeten,

Davey 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.