Articles from Telegraaf

Minister Kaag ontmoet in de Tunesische hoofdstad Tunis haar jeugdidool, oud-international Johan Neeskens. Hij voetbalt daar met jongeren voor World Coaches van de KNVB, een project gesteund door Buitenlandse Zaken. Parlementair verslaggever Niels Rigter was erbij.

Piloten van Air France willen ook op 3 en 7 april het werk neerleggen. Dat meldden Franse media op basis van vakbondsverklaringen. De piloten willen met de acties de roep om meer loon voor alle medewerkers kracht bijzetten.

De aandelenbeurzen in New York zijn maandag met flinke winst aan de handel begonnen. Beleggers zijn na de forse verliezen van vorige week hoopvol dat het niet tot een volwaardige handelsoorlog komt tussen de Verenigde Staten en China. Minister van Financiën Steven Mnuchin heeft laten weten dat er ,,productieve gesprekken'' zijn geweest. Zuid-Korea heeft ondertussen een permanente ontheffing voor de staalimportheffingen uitonderhandeld met de VS.

Veertien EU-lidstaten hebben maandag besloten Russische diplomaten uit hun land te zetten. Dat maakte EU-president Donald Tusk in Brussel bekend. Hij sloot niet uit dat nog meer Europese landen de komende dagen volgen met maatregelen als reactie op de gifaanslag in het Engelse Salisbury op een voormalig Russisch dubbelspion.

PVV-lijstduwer Henk Bres gaat ondanks voldoende voorkeurstemmen toch niet de gemeenteraad van Den Haag in. Hij ziet van zijn plek af, omdat de fractie maar twee zetels heeft gehaald en hij samen met fractieleider Karen Gerbrands de kar moest gaan trekken. Hij laat zaken waar hij niets van af weet, liever over aan haar en aan de nummer twee op de lijst, Willie Dille.

Social Update: Barre weersomstandigheden voor Anouk Hoogendijk in Nicaragua en een bijzondere huldiging voor Noorse schaatsers.

Een volledige hertelling van de stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft maandag een andere zetelverdeling opgeleverd in Bergen op Zoom. Door een verschil tussen de eerste en tweede telling gaat een restzetel alsnog naar het CDA en dat gaat ten koste van verkiezingswinnaar GBWP.

Ik vraag me af hoe ING-woondeskundige Flikweert het zich voorstelt: een ouder echtpaar dat een jong stel op de bovenverdieping laat wonen (Tel. 26/3), schrijft C. Steenman-Vollebregt.

De jacht op de man die volgens justitie de opdrachtgever is van tal van liquidaties in Nederland is geopend. Het OM heeft een foto vrijgegeven van de beruchte Ridouan Taghi (40) uit Vianen.

Een aantal (oud-)medewerkers van het asielzoekerscentrum in Ter Apel is het oneens met de conclusie van een commissie die onderzoek doet naar gezondheidsklachten onder het personeel. De commissie concludeerde dat veel klachten worden veroorzaakt door het slechte binnenklimaat. Een deel van de (oud-)medewerkers kan zich daar niet in vinden. Zij hebben andere klachten en maken zich nog steeds zorgen.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.